Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen? (2.rész)

DekorációHelyszín

A menyasszonyi ruha választása sem jelenthet gondot, a ruha anyaga lehet kicsit vastagabb, de igazából csak arra kell odafigyelnünk, hogy az érkezés és a fotózás alkalmával kellően meleg kiegészítőkkel viseljünk a ruhánk fölött. Kiváló választás lehet ilyenkor egy hófehér bunda vagy pelerin.

A díszítés is lehet varázslatos. Ha egy kicsit elrugaszkodunk a hagyományos virágdíszektől, akkor láthatjuk, hogy mennyi lehetőség nyílik a téli díszítés témában. A természet rengeteg csodás - és olcsó- ötlettel ajándékoz meg bennünket, az örökzöldek, fenyőágak, tobozok, borókák, mind-mind csodás díszként tündökölhetnek esküvőnkön.

Ha a természet közeli dolgok kevésbé állnak közel szívünkhöz, akkor sem kell elkeserednünk, hiszen akkor sem szűkölködünk a lehetőségekben. Asztaldíszként fehér vagy ezüst hópehelydíszeket csempészhetünk be világoskék kristályokkal. Alkalmazható jégszobor dekoráció is- amennyiben adottak a feltételek- ezzel fokozva az elvarázsolt téli kastély mesebeli hangulatát.

Ha szeretnénk egy kicsit belopni a karácsonyt az esküvőnkbe is, akkor használjunk piros kiegészítőket, a fehérrel kombinálva, szép kontrasztot érhetünk el, ugyanakkor kellemes és meleg lelkületűvé válik a díszítés.

Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?

December közeledtével megjelennek a csillogó, csillámló hozzávalók és díszek is. Elengedhetjük a fantáziánkat, csak egyre figyeljünk, ne keverjünk túl sok színt, maximum 2 színt párosítsunk, hogy az esküvő elegáns és stílusos legyen és ne csapjon át giccsparádéba.

Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?
Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?
Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?

Ételek és italok esetében is figyelembe vehetjük a téli specialitásokat, meglephetjük vendégeinket forró italokkal, forró csokival, teával vagy fűszeres forralt borral, ami már érkezéskor megmelengeti a fázós vendégeket.

Ha egy kicsit elgondolkodunk, nem jelenthet gondot a téli esküvői menü összeállítása. Olyan remek fűszerekkel varázsolhatjuk télivé és különlegessé koktéljainkat, ételeinket vagy a menü bármely részét, mint a fahéj, a gyömbér, a szegfűszeg, a csillagánizs, a narancs és még sok más.

A desszerteknél jól mutatnak az apró muffin-ok, cupcake-ek és sütemények, melyeket téli mintákkal díszíthetünk. Diós finomságokkal, almás krémekkel és hópehely vagy csillag alakú mini pitékkel és kekszekkel is belecsempészhetjük a téli hangulatot az ételsorba.

Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?
Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?
Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?

Valljuk be a télnek is megvan a maga varázsa , a természet ilyenkor ünneplőbe öltözik, olyan tiszta és hófehér ruhába, mint amilyenek a menyasszonyi ruhák is, a szerelem tüze pedig még a hideg téli napokon is felmelegíti a szerelmeseket.

Téli álom: Miért tartsuk esküvőnket télen?

Fotókabin bérlés esküvőre

Kapcsolódó szolgáltatók

Rubin Wellness & Conference Hotel

Helyszín

Budapest (Budapest megye)

Helyszín jellege: Hotel

Max. kapacitás: 180 fő

Komédiás Étterem

Helyszín

Győr (Győr-Moson-Sopron megye)

Csak kisebb létszámú esküvők!

Újpesti Kakukk Vendéglő

Helyszín

Budapest (Budapest megye)

Helyszín jellege: Étterem

Max. kapacitás: 90 fő

Veszprém Aréna

Helyszín

Veszprém

Modern, stílusos esküvő a világsztárok otthonában, kedvező áron. Különleges esküvői helyszín 50-500-fő esküvőkhöz.

Helyszín jellege: Különleges, Rendezvényterem

Max. kapacitás: 500 fő

Chateau Földváry

Helyszín

Öttevény (Győr-Moson-Sopron megye)

Legyetek a kastély hercegnője és hercege az esküvőtök napján!

Helyszín jellege: Kastély, Hotel

2014 - 2020. azeskuvo.hu

Top