Hogyan válasszunk járművet az esküvőre?

Autóbérlés

Az esküvőre párként megérkezni már önmagában felemelő érzés. De nem mindegy mivel érkezünk! Nem is gondolnánk, mennyi minden múlik a tökéletes esküvői jármű megválasztásán, ami emelkedetté teszi a „belépőnk”. Mégis hogyan és miből lehet választani? Íme néhány ötlet és hagyomány:

Azt persze mindannyian tudjuk, ismerjük, hogy a nagy napon az újdonsült házaspárt óriási üdvrivalgás fogadja, ahogy begördülnek az esküvő helyszínére. Ha a város/falu különböző helyein (vagy akár templomban és a házasságkötő teremben is) adják össze a menyasszonyt és a vőlegényt, akkor még mai napig is úgy vonul a lakodalom helyszínére a násznép, hogy konvojban mennek az autók, mindegyiken van megkülönböztető díszítés, és nagy dudálással jelzik az utca emberének, hogy itt most két ember összeköti az életét. De vajon mi legyen a jármű, szem előtt tartva, hogy persze minden járműnek lehetnek előnyei és hátrányai…

Az első kézenfekvő ötlet egy NAGYOBB SZEMÉLYAUTÓ. Ez akár lehet saját, vagy esetleg egy barát autóját is kölcsön lehet kérni. Ilyenkor alapvetően a méret szokott felmerülni problémaként, hiszen ha a menyasszony ruhája egy nagy, habos költemény, akkor nem célszerű besuvasztani az autóba, ahol nem csak ő fog utazni, hanem már az újdonsült férje is és esetleg az örömanya, vagy koszorúslányok, hogy segítsenek az ifjú arának a ki- és beszállásban.

Ha nem elég a személyautó, választhatunk egy KISBUSZT is.  Egy kisbuszt is csodaszépen fel lehet díszíteni és tökéletes járműként szolgál arra, hogy a pár megérkezzen a helyszínre. Pláne, ha a pár ragaszkodik ahhoz, hogy a koszorúslányok és a vőlegény közeli barátai is velük utazzanak a szertartás után, vagy a rokonságot szeretnék együtt elvinni egyik helyszínről a másikra.

A romantika fokozására válaszható a LOVASHINTÓ. A hintó valószínűleg minden ara fejében megfordul, hiszen ki ne szeretne mesebeli ’Hamupipőke’-ként belibbenni az esküvőjére?!  A lovas hintó azonban inkább jó idő esetén jó választás, esős, hideg időben azonban oda a romantikának. Valamint abban az esetben sem túl jó megoldás, ha a lagzi helyszíne nagyon messze esik a házasságkötőtől, mert elunhatja magát a násznép, mire a házasok végre megérkeznek.

Manapság divatos és modern, ha LUXUSAUTÓkat választ az ifjú pár az esküvőre. Köztük, ami külön figyelmet és sort érdemel az a LIMUZIN.

A Limuzin elsődleges előnye a nagyság. Mindenféle értelemben. Kényelmesen elfér benne a menyasszony ruhája, és még a vőlegény és a koszorús lányok is bőven beleférnek. Másrészt egy ilyen autó elegáns, tekintélyt parancsoló, fényűző, így valóban különleges megjelenést biztosíthat az esküvőre. Sőt még a fotózáskor is exkluzív kiegészítőként szolgálhat.

A limuzin mellett természetesen több típusból is válogathatnak a leendő házasok. Íme néhány a teljesség igénye nélkül:

  • Luxus Jaguár
  • Rolls-Royce
  • Ford Mustang Cabrio
  • Chevrolet Camaro
  • Porsche
  • Nissan Skyline GT-R 35
  • vagy akár a Fiat 500C Cabrio

Mindezeket kiegészítik a szintén luxus kategóriába sorolható old-timerek, VETERÁNAUTÓK széles skálája. A régi autók is gyönyörűek és elegánsak feldíszítve egy ilyen alkalomra.

A sportosabb pároknak ugyanebből a kategóriából SPORTKOCSI is választható. Vagány, egyedi megjelenést nyújthat, de nem ajánlatos nyitottat választani, mert a menetszél elintézheti a menyasszony gondosan előkészített frizuráját és ruháját.

Ha pedig valaki nem az autók híve, akkor is számtalan lehetősége van. Esküvői jármű lehet például a BICIKLI vagy a MOTOR is egy jó kis bohém, vintage esküvőn. Extrémebb esetekben lehet HAJÓval, REPÜLŐvel vagy akár VONATtal, netán mezőgazdasági gépekkel, mint traktor is. Persze mindezeknél jól át kell gondolni az ár és a praktikum kockázatát.

Fotókabin bérlés esküvőre

Kapcsolódó szolgáltatók

Sargent

Autóbérlés

Budapest (Budapest megye)

Szolgáltatások: Kisbusz bérlés, Minibusz bérlés

Angel Limo

Autóbérlés

Szolgáltatások: Limuzin bérlés

Lincolnlimo

Autóbérlés

Budapest (Budapest megye)

Limuzin bérlés megfizethető áron pezsgővel, fotózással!

Szolgáltatások: Limuzin bérlés

Szolnok Autóbérlés

Autóbérlés

Szolnok

esküvői transzfer szolgáltatás

Szolgáltatások: Minibusz bérlés, Autóbérlés

Cadillac Eldorado Convertible

Autóbérlés

Szolgáltatások: Amerikai autó bérlés, Autóbérlés, Oldtimer bérlés

2014 - 2024. azeskuvo.hu

Top