ÁRKALKULÁCIÓ
&
ONLINE
FOGLALÁS

Booking form

Ködmön Hotel****

...otthonos szeretetben a Szépasszonyvölgyben! 

Csárda & Borétterem

Hotel Ködmön****

Négycsillagos wellness szálloda a történelmi Szépasszonyvölgy ölelésében. Elegáns lakosztályok és szobák, családias hangulat. Éttermünkkel együtt biztosítunk kiváló helyszínt céges, baráti vagy családi rendezvényekhez, illetve esküvőkhöz is egyaránt. Magyaros fogások, a legnemesebb egri borok és hamisíthatatlan szépasszonyvölgyi élmények. 
 
…otthonos szeretetben a Szépasszonyvölgyben! 

Miért érdemes minket választani?

D. Tibor
D. Tibor
Tovább olvasom
Tiszta, nagyon kellemes szálloda! A személyzet figyelmes, kedves! Gratulálok a tulajdonosnak!
P. Nóra
P. Nóra
Tovább olvasom
Mindennel tejesen elégedett voltunk, rugalmas, kedves személyzet. Problémamegoldás felsőfokon értékelést adunk a csárdai személyzetüknek is! Köszönjük a kedvességet, és a türelmet! 8 fő személyében
B. Krisztián
B. Krisztián
Tovább olvasom
Rendkívűl kedves személyzet,abszolút kifogástalan szolgáltatás,rugalmas,szimpatikus csapat.A hely mindenki számára ajánlott,jò választás volt,legközelebb is ezt a hotelt választjuk szállásunk helyszìnéül.Puszi-pacsi-világbéke.
Sz. Katalin
Tovább olvasom
A szálloda nagyon szép, elhelyezkedése tökéletes, gyönyörű helyen van. A személyzet nagyon kedves és figyelmes, mindennel meg voltunk elégedve.
K. Krisztián
Tovább olvasom
Nagyon szép,tiszta a hotel. Bőséges a reggeli,kedves személyzet. Biztos,hogy vissza fogunk térni. Köszönjük.
Sz. Ildikó
Tovább olvasom
Mindenképpen kiemelném a Csárda két pincérét! Amennyiben lehetséges, továbbítsák számukra is. Ilyen udvarias, barátságos, figyelmes, személyzettel még életemben nem találkoztam, pedig megfordultam már jó pár hotelben. A hotel és a csárda vonatkozásában is kívánok sok eredményes évet! Mi biztosan visszatérünk! Sz. Ildikó&B. Zsolt
K. Zoltán
Tovább olvasom
Kitűnő a szálloda, családias, otthonos! :) Nagyszerűen éreztem magam. Köszönöm Szépen!
Dr. I. György
Tovább olvasom
Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. Tavasszal visszamegyünk!
G. Tamás
Tovább olvasom
Elégedett voltam a szállással, bárkinek szívesen ajánlanám.
Előző
Következő

Bőséges reggeli

Háromfogásos vacsora

Saját parkoló

Kutyabarát

Ködmön Csárda
& Borétterem

Éttermünk már a XVIII. század végétől számtalan romantikus história színhelye volt. A megújult Ködmön Csárda Borétteremben ma is őrizzük ezeket a történteket és a hagyományos magyar gasztronómiai ízeit. A Ködmön Csárda szomszédságában, a Szépasszonyvölgy központjában elegáns Hotel Ködmön**** szállodánk várja a vendégeket.

Ideális rendezvényhelyszín...

Inspirálódjon nálunk!

Óriási előnyünk más szállodákkal szemben, hogy nálunk csak az Ön cégének munkatársai tartózkodhatnak. Igy családias, valóban csapatot összekovácsoló rendezvény megtartására kerülhet sor. Kül- és beltéri programokat kínálunk, illetve kellemes pihenést, wellness szolgáltatásokat, gasztronómiai élményt, finom borokat.
pexels-photo-2253870

Párok kedvence

Esküvőiszervezésben sok éves a tapasztalatunk, mindig az ifjú pár igényei a legfontosabbak számunkra. Professzionális csapatunk garancia az egri esküvő tökéletes lebonyolítására.

Kutyabarát

Szállodánk sok szeretettel látja vendégül kutya, cica vagy egyéb kis házikedvencüket.

A kis kedvenceket minden esetben a gazdikkal egy szobában, ellátás nélkül tudjuk fogadni.

Wellness

Megszépítjük, felfrissítjük, kényeztetjük! Szabaduljon meg a stressztől, lazítson, pihenjen. Nemzetek ajándéka a fürdőkultúrában a török gőzfürdő és a finn szauna, melyeket minden vendégünk számára ajánlunk

Híreink

Programok

Kapcsolat

3300 Eger, Szépasszony-völgy

GPS

47° 53′ 30.548″N
20° 21′ 32.726″E

Ha június 1- és augusztus 31. között foglalna, használja a SALE50NYÁR kódot! A foglalási felületen a promóciós kóddal rendelkezem négyzet bepipálását követően adja meg a promóciós kódot! A kedvezmény egész évben felhasználható hétköznapokon!