Gépjárművek és személyre szabott extra szolgáltatások

szolnok autóbérlés

Autóbérlés mellett EXTRA szolgáltatásokkal várjuk Önt!

transzfer

Transzfer

Kiszállítjuk a kért autót Önnek a megfelelő helyre és időre. Egyszerűen csak megadja nekünk a kívánt helyet és időpontot, és mi gondoskodunk arról, hogy az autó ott és akkor legyen elérhető, ahogyan Önnek megfelel.

Sofőrszolgálat

Szeretné teljes mértékben élvezni az utazást és nem szeretne vezetni? Válassza sofőrszolgálatunkat, ahol tapasztalt sofőrünk vállalja az autóvezetését. Így Ön kényelmesen hátra dőlhet, és élvezheti az utat.

Extra sofőr engedélyezése

Ha több személy is vezetni szeretné a bérelt autót, a cég lehetőséget ad arra, hogy több sofőrt is felvegyen a bérlői szerződésbe. Ez kényelmes lehet, ha többen osztoznak az autóvezetési feladatokban egy hosszabb út során.

Gyermekülés bérlése

A gyermekek biztonsága mindig az elsődleges szempont. Gyermeküléseink megfelelnek a szigorú biztonsági előírásoknak, és garantálják, hogy gyermekei kényelmesen és biztonságosan utazhassanak. Így Ön nyugodtan vezethet, tudva, hogy a kicsik megfelelő módon vannak rögzítve az autóban.

GPS bérlése

Az idegen helyeken való tájékozódás és az optimális útvonal megtalálása sokszor kihívást jelenthet. A GPS navigációs rendszer segítségével egyszerűen, gyorsan és pontosan találhatja meg a célállomását, elkerülheti az elzárt utakat vagy forgalmi dugókat. Így nem kell aggódnia, könnyedén eljuthat bárhová anélkül, hogy eltévedne.

Téli felszerelés bérlése

Amikor a téli időjárás beköszönt, az autó megfelelő felszerelése nélkül veszélyessé válhat az utazás. Téli gumiabroncsok vagy hóláncok bérlésével biztosítjuk, hogy autója jól tapadjon a havas, jeges utakon. Ez növeli az autó vezetésének biztonságát és kényelmét a hideg időjárás kihívásaira való felkészülés után.

fedezze fel a világot velünk!

Autóbérlés a megbízhatóság és kényelem jegyében – Extra szolgáltatásokkal, hogy igazán emlékezetes legyen utazása!

Tudjon meg többet az autóbérlés világáról és olvassa el Blogunkat is, ahol olyan témákról is többet megtudhat, mint a kölcsönzés menete vagy gyerekülés választásának szempontjai.

Scroll to Top