fbpx

Szénás Dóra

Esküvői & lifestyle fotós

Tapasztalt esküvői fotósra van szükséged? Stúdióban vagy szabadtéren szeretnél egyéni fotókat magadról? Esetleg szerelmetek pillanatait zárnád képkockákba?
Családalapítás játszik főszerepet az életetekben? Kismama vagy?

Ne maradj le életed pillanatairól! 🙂

Görgess le, ismerj meg és fotózzunk együtt!

SONY ALPHA kamerák

Csúcskategóriás SONY gépparkkal dolgozom. Kivételes pillanatok tűélesen!

Szakértelem & tapasztalat

Több éves szakmai fotós tudás, szakszerűség és rutin jellemez. Esküvői és lifestyle fotózás. 

egyedi ötletek & megvalósításuk

Neked csak meg kell álmodnod, a többit bízd rám! Valósággá formálom álmaid elképzelését.

versenyképes, kedvező árak

Rejtett költségek nélkül, egyedi árajánlatot készítek mindenkinek. Egyedi árajánlat miatt írj nekem!

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Dóra Film Szénás Dóri vagyok

Ki áll a Dóra Film mögött?

Dóri vagyok. Vállalkozó, szabadúszó fotós és egy olyan tetőtől-talpig NŐ,
aki rendíthetetlenül optimista! 🙂

Mindig mosolygok a kamera mögött.. Néha azért sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Fotós Elérhetőségek

A hét minden napján kereshetsz az alábbi útvonalakon.

Írj emailt még ma vagy nyomj a telefonszámomra és
máris élőben beszélgethetünk!

"Fotózás Női szemmel, érzelmekkel..."

Esküvői fotózás, kreatív fotózás & lifestyle fotózás

ÉLETRE SZÓLÓ PILLANATOK

Mindig mosolygok a kamera mögött.. és néha sírok is (örömmel). Miért? Mert nekem ez soha nem tűnt munkának. Egyszerűen szeretem azt amit csinálok! Szeretem megragadni mások boldogságát! Mindenki megérdemli azt, hogy a legcsodálatosabb emlékét tarthassa a kezében, és én azért vagyok, hogy ebben segítsek!

Fotós Stílusok

Feladatomnak tekintem, hogy ezeket, a soha vissza nem térő momentumukat megörökítsem. Egy kép ne csak a pillanat kivetülése legyen a valóságnak, hanem egy olyan emlék, amit bárhol, bármikor és bármennyiszer újraélhetsz! Érdekelnek az esküvői fotózás árak?

Egy esküvőn minden pillanatot örök képkockákba zárok, hiszen minden pillanat felbecsülhetetlen értékű. Lefotózom a meghitt és a legmélyebb érzelmeket is, s persze nem maradnak ki az őrült bulis fotók sem! Készülődéstől a tűsarkú cipők ledobásáig!

Családi fotózásaim során olyan fotókat készíteni rólatok, amelyeken a családi élet legértékesebb részét tudom megmutatni. A mindennapi élet szeretetét. Szeretem a valóságot megragadni.

Azért, hogy maradéktalanul megőrizhesd szerelmetek emlékeit, egy közös fotózás tökéletes lehetőség. Szerelmes momentumok, kacér pillantások, vidám nevetések, érzelmes ölelések. Ezek az alapok. Erre tudtok építkezni a későbbiekben!

Van valami hihetetlenül különleges az anya és születendő gyermeke közötti kötelékben. Az idő az…
Ennek a rövidke kis időszak érzéseinek megragadására törekszem. Ragyogj születendő gyermekeddel! Örömteli, várakozós és áldott állapot.

utomunka-before-after-dorafilm-2

egyéni / porté fotózás

A legkönnyedebb és egyben legnehezebb fotózások a családi fotózások. Hogy miért? Azért, mert gyermeki játékossággal, ugyanakkor tökéletes komolysággal fotózom. Szeretem a természetes és őszinte családi élet mozzanatit kiragadni.

Az ételek fényképezése nehezebb, mint amilyennek látszik. Gondolj csak bele! Vajon mennyi idő és mennyi munka van egyetlen tökéletes fotó mögött?! Mindegyik fotózásomat teljes odaadással készítem. Nem csak a fotózás a szenvedélyem, hanem az ételek is!

karacsonyifotozas1

Karácsonyi fotózás

Karácsonykor akarva, akaratlanul is minden szív megenyhül és a lelassulásé a főszerep. Igazán meghitt időszak, mély, érzelmes és kedves pillanatokkal. Tökéletes választás ez a karácsonyi időszak arra, hogy egy fotózás keretin belül ragadjuk meg ezeket a momentumokat!

Valódi pillanatok

fotósként a legfontosabb számomra, hogy igazi pillanatokat alakítsak képkockává!

Fotózás ajándékba

Ajándékozz igazi élményt!

Nem tudsz már mit kitalálni? Unod a megszokott ajándékokat? Lepd meg szerelmed, családtagod vagy barátod egy valóban különleges impulzussal! Hidd el, sokkal nagyobb öröm lesz egy ilyen ajándékot adni és kapni is, mint egy átlagos, sokszor látott bögrét vagy párnát.

Dobd fel szürke hétköznapokat és ajándékozz fotózást vagy add egy különleges esemény különleges ajándékának a fotózás élményét!

Születésnap, eljegyzés, évforduló, Valentin-nap, karácsony… Csak néhány példa arra, hogy mennyi ünnepi eseményt tudsz feldobni!

Ilyen egy kreatív esküvői fotózás

Before-after

Mit értek utómunka alatt?

Kevéssé retusálok, inkább a hangulatokkal, fényekkel, s színekkel játszom. Törekszem arra, hogy a  kiragadott pillanatok fotói olyannak maradjanak meg, amilyenek a valóságban. Én csupán egy kis színt és érzelmeket varázsolok rájuk.

Milyen képeket szerkesztek?

Minden egyes elkapott pillanat, amit átadok neked utómunkán esik át. Nincsenek „rossz”, bemozdult, életlen vagy pislogós fotók. Az összes fénykép értékes és jelentőséggel bír. Igyekszem a legszebb formában a te kezedbe adni az élet esszenciát tartalmazó örök kis képkockákat.

gyakran ismételt kérdések

A sok évem alatt szerzett szakmai, elméleti és gyakorlati tapasztalataim alapján összeállított kérdéseket és persze válaszokat olvashatsz.

Kérdéseid vannak? Nem találsz valamit? Választ szeretnél kapni?

A legjobb helyen jársz! 

Összegyűjtöttem a leggyakrabban előforduló kérdéseiteket amiket felszoktatok tenni nekem és természetesen meg is válaszoltam őket. Egy oldalon, egy csokorban mindent, hogy ne kelljen tovább keresgélned!

Bízom benne, hogy a különböző kategóriákban megtalálod amire kíváncsi vagy!

ONline meghívó

Mi az online meghívó?

Kérdezik tőlem sokan. A legegyszerűbben úgy tudnám megfogalmazni, hogy egy olyan online, tehát webes felület/oldal, ahol minden információ a vendégek és meghívottak rendelkezésére áll. Nagy előnye a szerkeszthetősége, személyre szabása és a legvégén található kérdőív, aminek válaszait közvetlenül Ti kapjátok meg.

Szeretettel ajánlom ezt a meghívót! 17+1 indokot tudok felsorolni amellett, hogy ezt válasszátok, a hagyományos nyomtatott meghívó helyett. Mindemellett folyamatosan változó, azaz visszaszámláló óra kíséri végig az esküvőig hátralévő időt, ezzel is fokozva várakozás izgalmát. Lásd: 

nap
óra
perc
mp

Mit kell tenned?

KÉRJ ÁRAJÁNLATOT

CSAK 1 PERC!

Az árajánlatkérés semmilyen kötelezettséggel nem jár. Csupán annyit kell tenned, hogy kitöltöd a lentebb található űrlapot és 24 órán belül felkereslek, hogy egy pontosabb & személyes árajánlatot küldhessek.
Kattints ide

TALÁLKOZZUNK SZEMÉLYESEN

TETSZIK AZ ÁRAJÁNLATOM?

Akkor javaslok egy személyes találkozót. Itt, egy finom kávé mellett átbeszélhetjük az elképzeléseiteket és jobban megismerhetjük egymást. Ez nagyon fontos, hiszen a további együttműködésünket alapozza meg.
MIÉRT FONTOS A SZEMÉLYES TALALKOZÓ?

KÖSSÜNK SZERZŐDÉST

HA MINDEN SZIMPATIKUS

Az árajánlatom elnyeri tetszéseteket, a személyes találkozó során kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor a következő lépés a szerződéskötés. Mindenképpen tanácsolom ezt, csak így lehet garantálni a kölcsönös nyugalmat.
MIÉRT FONTOS A SZERZŐDÉSKÖTÉS?

ÉLVEZD A PILLANATOT

NEM KELL MÁST TENNED

Csak élvezned kell a pillanatot. Dőlj hátra és minden mást bízz rám! Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátam mögött a lehető legtöbbet fogom kihozni az adott pillanatból.
ÉRDEKEL, HOGY KI VAGY TE!

Esküvői & lifestyle fotós

Felkeltettem érdeklődésed?

...Mitől lesz igazán jó és kiemelkedő egy kép a sok közül? Számomra semmiképp sem attól, hogy csak belemosolygunk a kamerába. A képek akkor jók szerintem, ha történet van mögöttük. Ha elmesélik milyenek azok, akik szerepelnek rajtuk. Elmeséli azt is, hogy mit éreznek ott és akkor, amikor az exponáló gomb elkattant...

Vedd fel velem a kapcsolatot!

Kérj ingyenes és kötelezettségektől mentes árajánlatot és én 24 órán belül jelentkezem!

Blogok, avagy gondolatok mindenkinek

Hírek, cikkek, érdekességek & újdonságok, amik téged is érdekelhetnek!

Évről-évre rengeteg mindent látok, hallok és tapasztalok meg a milliónyi megkeresésem által. Emiatt pedig mindig akad olyan téma, valami olyan dolog amiről szívesen írok egy kicsit vagy akár sokat… 

Olvass, informálódj, ötletelj, jegyzetelj, mentsd le, küldd el!

Egy-egy cikk igazi gondolatébresztő lehet, új nézőpontot tár fel, esetleg valamilyen teljesen új információt kaphatsz.

Blogjaimban igyekszem a legjobb tudásom szerint elmondani mindazt, ami bennem lakozik. (Helyszín ötletek, tippek, tanácsok, budapesti fotózás, Fotós lista, Szerződéskötés fontosságáról, stb)