„Az emberek közt élve igen korán hallottam a házasság szentségéről és az esküvők mesebeli hangulatáról, és az első pillanattól kezdve elvarázsolt ez a téma, pedig akkor még azt sem tudtam, mi a szerelem... Mai fejemmel azonban azt gondoltam, hogy két összeillő lélek számára nem létezhet szebb ünnep, mint a szerelmet esküvel megpecsételő ceremónia, amely - ha őszinte szívvel köttetett - örök életre szól.”

A legtöbbünk életében eljön a pillanat, mikor eldöntjük, mától veled akarom leélni az életem. A döntést követően elkezdődik a tervezgetés, minden aprólékos részlet kidolgozásra kerül. Minden szolgáltatásból és szolgáltatóból a legszebbet és a legjobbat szeretnénk magunkénak tudni. A nagy szervezésben azonban gyakran elsikkad az esküvő azon része, amikor kimondjátok egymásnak azt az ígéretet, ami egy életen át összetart titeket. Pedig a polgári szertartás kellene, hogy a Nagy Nap fénypontja legyen. Ezzel szemben gyakran megelégszünk azzal, akit és amit kapunk. Az anyakönyvvezető személyét ugyanis nem mi választjuk, az általa vezetett szertartás helyszínét és időpontját általában szintén nem befolyásolhatjuk, abba pedig semmiféle beleszólásunk nincs, hogy a ceremónia során mi hangozzék el Nekünk és Rólunk.

Manapság azonban nem kell, hogy ez így legyen. Lehet a szertartásotok is egyedi, személyre szabott és utánozhatatlan, akárcsak az egész esküvőtök. Van lehetőségetek arra, hogy kiválasszátok azt a helyszínt, amelyet megálmodtatok, azt az időpontot, ami Nektek valamiért fontos, azt a stílust, ami Benneteket jellemez, és azt a személyt, akivel szívesen osztoznátok a boldogságotokban, aki a nagy pillanatotokban nem szeretne több vagy kevesebb lenni, csupán a Ti szertartásvezetőtök.

Pillanatok, gondolatok

Kövess a facebookon