Varga-Kovács Tímea esküvőszervező

 

Te már megtaláltad az igazit?

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert,

akinek a lelkébe nyugodtan  letehetjünk lelkünk titkait,

akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát,

akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

(Hemingway)

Szeretni és szeretve lenni az egyik legboldogabb dolog a világon. Ennek méltó megünneplése az, amire Te is készülsz. A nehezén már túl vagy, megtaláltad életed párját, aki nemrégiben megkérte a kezed, és most az esküvőtökre készültök.

 

Ha úgy érzed, a fenti Hemingway idézet a szívedhez szól, könnyű lesz elmagyaráznom, miért érdemes esküvőszervező segítségét igénybe venni. A Neked legjobban megfelelő esküvőszervezőt is meg kell találni. Ő az, akiben nyugodtan megbízhatsz, akinek kedves mosolya láttán a Nagy Napon tudod, hogy nincs miért izgulnod, és puszta jelenléte elég ahhoz, hogy önfeledt és vidám legyél, és csak azzal foglalkozz, ami a Te dolgod - vagyis újdonsült férjeddel és a családoddal, barátaiddal.

 

Jól hangzik, ugye?

 

Nem állítom, hogy én vagyok az a személy, aki Számodra a fentieket jelenti. Az esküvőszervező - megrendelő kapcsolat mindig bizalmon és szimpátián alapul. Azt azonban megígérhetem, hogy én minden tőlem telhetőt megteszek, hogy érdemes legyek a bizalmadra...

 

Ha tudni szeretnéd, miben lehetek a segítségedre, gyere, és ismerkedj meg velem a honlapon található információkon - majd egy személyes beszélgetésen keresztül!

 

Varga-Kovács Tímea

esküvőszervező


FIGYELEM!

2016 szeptemberében egy kis kitérő után Losonczi Vikivel visszatértünk saját cégünkbe, és megalapítottuk a magyar piacon tevékenykedő Red Shoes Weddings-et (a nemzetközi esküvőkkel 2009 óta foglalkozó HungarianWeddings.com mellé), ezért a jelenlegi szolgáltatásokról ott találsz bővebb információt, de archívumként megmarad ez a honlap is, mert sokan még ezen keresztül találtok meg.











Tovább a Red Shoes Weddings-re! KATT